R-107 táp – sokadik felvonás…

HA5SPA Péter ma kézbe ragadta a pákát, a fúrót, az ónt meg még pár szerszámot, s olyan pöpec táplálást hekkelt az R-107-nek, hogy kénytelenek vagyunk azonnal megosztani a fejlesztést. Nem lesz hosszú az írás, de ne is ezt nézzétek, hanem sokkal inkább azt, hogy ilyen apróságokkal is fel lehet dobni a hosszú, meleg/unalmas/munkátlan hétvégéket…

Hiába no, egy R-107 megszállott ápolt nem tud létezni olyan, TASzT-anyagba csomagolt menetes lúgos-akkusaruk nélkül, melyeket bármikor felhasználhat hobbija érdekében… 🙂

R-107-ből sosem elég! Magyar, a kimenőteljesítménye eléri a fantasztikus egy Wattot, megy 21, 24 (27) 28 és 50 MHz-en, FM és ha teszünk rá egy konvertert, akkor két méteren is dolgozhatunk vele! (Meg négy méteren is. Meg akár 23 centin…)

Most HA5SPA Péter ugrott neki a tápellátásnak – míg korábban, 2017-ben HA5IKS Pisti jegyzett a témában egy remek cikket. Így lássuk most Péter receptjét, melyeket pontokba szedve emígy írt le a klub privát beszélgetős csatornáján:

1. Végy két elemtartót a Lomexben.
2. Végy négy darab góliát akkut a Lidl-ben (ezerkétszáz forint egy pár)
3. Végy négy darab szemessarut.
4. Végy négy darab M5-ös csavart
5. Guberálj kidobott bakelitlapot a Puskás börzén.
6. Vágj le belőle egy darabot és fúrj bele négy lyukat.
7. Használj fel a “hengeres hosszabbítók az akkumulátorok csatlakoztatásához” nevezetű alkatrészből négy darabot.
8. Forrassz négyet.
9. Enjoy!

Na, itt már nagyban megy a hasítás! 🙂
Fő a biztonság: a delejt minden esetben ellenőrizni kell!

Na! Hát ennyire egyszerű. Forrasszatok, rádiózzatok, mert ezeket helyettetek szó szerint senki, még a Jó Isten sem képes megcselekedni.

73!

HA5SPA

Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .