Military Weekend 2019

Military Weekend 2019

A rádióklub idén is megtartja szokásos Military Weekendjét a Gerecse tetején lévő versenyállomásán, ahol a tőlünk már megszokott módon szeretettel látunk minden érdeklődőt. A rendezvény regisztráció köteles és azon a részvétel mindenki saját felelősségére. Az eseményen részt vesz a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár egy R-142-es híradó autóval, s várhatóan az MH 54. Veszprém Radarezredtől is érkeznek honvédek.

Külön köszönjük a természetvédelmi hatóság rendkívül pozitív hozzáállását és gyors ügyintézését valamint az Antenna Hungária Zrt. ismételt engedélyét.

Az út sajnos rendkívül rossz állapotú, így azt javasoljuk a gépkocsival érkezőknek, hogy Pusztamaróton vagy a Vízválasztónál hagyják ott autóikat – s onnét (esetlegesen) vegyék igénybe terepjárós szállításunkat. (Aki ilyenre vágyik, kérjük egy kannában hozzon magával négy-öt liter benzint.) Ivóvizet mindenki a maga szükségletei szerint tegyen el. Elhelyezés sátrakban és rendkívül korlátozott számban a házban. Az ebéd közös, a szokott módon és feltételekkel mi főzünk. A figyelő frekvenciák: DMR országos hálózat, a gerecsei C4FM/analóg UHF FM átjátszó, S22 (145.550MHz), valamint a mobilsáv. 🙂

A pontos létszám okán örömmel vesszük, ha a ha5kdr@ha5kdr.hu címre dobsz egy levelet az érkezési szándékodról, a hozott emberek számáról és az itt tartózkodást is tól-ig megadod.

Az esemény időpontja: tábornyitás augusztus 1. csütörtök, kapuzárás augusztus 4. vasárnap.

Programterv: rádiózás, beszélgetés, kirándulás a jelzett ösvényeken, igény esetén Tardoson a rádiómúzeum felkeresése. Este szalonnasütés.

Gyere el idén is, s érezd jól magad!

HA5KDR rádióklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .