KRBK

Katonai Rádiógyűjtők Baráti Köre (KRBK)

A HA5KDR Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub keretein belül több  mint tizenkét éve működik a Katonai Rádiógyűjtők Baráti  Köre. Az informálisan létező szervezetnek bármelyik, military  rádiózás iránt elkötelezett állampolgár tagja lehet.  Tevékenységünk alapvetően a gyűjtésre, a múlt  híradástechnikájának megőrzésére és a kiállításokra  korlátozódik. Az elmúlt egy tucat esztendőben a tagok seregnyi  tárlatot tartottak, ahol a közönség részletesen megismerhette e  témakört.

Deklarált célunk egy olyan, egymást folyamatosan segítő  gyűjtőközösség létrehozása, amely nem csak egy-egy megmozdulás  erejéig tart össze, hanem súlya van a magyar militáriában. A  tagok egy része szorosan együtt dolgozik Magyarország legnagyobb  gyűjtői oldalával, a roncskutatas.hu portállal, ahol mi a katonai  rádiótechnika és optikák világában igyekszünk segítséget nyújtani a kezdő és a profi hobbistáknak.

Amennyiben úgy érzed, hogy a HA5KDR Budapest Fővárosi  Rádióamatőr Klub berkein belül működő Katonai Rádiógyűjtők  Baráti Köre felkeltette az érdeklődésedet, jelentkezz a lazin.miklos@magyarhirlap.hu címen, hogy  felvehessünk a privát levelező listánkra.

Jó gyűjtést kívánva:

HA5CBM Miklós

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .