Hívójelkönyv

Az itt látható táblázatban az NMHH rádióamatőr hívójelkönyvét lehet kényelmesen megtekinteni és keresni benne. A hívójelkönyv szinkronizálása minden éjjel megtörténik. Jobb egérgomb kattintással a táblázat fejlécére előhozhatjuk a menüt, amiben lehet kapcsolgatni az egyes, táblázatban megjelenő oszlopokat (alapból csak a legfontosabbakat mutatja). Az oszlopok szélessége is állítható. Forráskód itt.

Tudnivalók a hívójelkönyvről:

 • a benne szereplő adatokat az NMHH oldaláról vesszük át, nem mi vagyunk a hivatalos hívójelkönyv, ez csak egy megjelenítő felület, a tartalmáért felelősséget nem vállalunk
 • ha valaki nem szerepel benne, akkor annak lejárt a hívójele, vagy egyéb probléma van vele
 • ha valakinek nem látszik a teljes neve és címe, az azért van, mert nem járult hozzá az engedélye igénylésekor az adatai közzétételéhez

 1. Szia Norbi. Köszi az egyszerűsítést, most legalább gyorsabban és tisztán lehet keresni.Gratulálok. Jóska, HA2MM- Tatabánya.
  P.S.: a vizsgán taliztunk.

 2. Jó ez az alkalmazás, kíváncsi vagyok, mikor leszek benne az NMHH adatbázisban.
  Március végén kaptam meg az engedélyt, de még nem találom magamat.
  Bár ahogy nézem, február 18 óta nem került bele senki…

 3. Volt gimnáziumi osztálytársam Sárádi Kálmán, HA5UJ, (1029. Budapest, Feketerigó utca 13) szerepel a hívójelkönyvben mint érvényes hívójel, de elveszett. Nem találom a facebook oldala is megszűnt, csak egy bizonytalan oldala van. Mit lehet tudni róla?
  Üdvözlettel: János

 4. HG 7 WY / Gyömrő/ Lalos barátunk 2016 januárban elhunyt,nagy megdöbdenéssel hallottam a hírt, mikor telefonon érdeklődtem felőle.A neje figyelmét felhívtam a hivatalos bejelentés szükségességére.
  üdv
  Attila

 5. Sziasztok!
  Tudtok segíteni? HA5CQ Bandi email címét keresném, egy cikkével kapcsolatban kérdezném.
  Kösz
  Üdv.: 9mdd

  • Attol meg szerepel a hivojelkonyvben. Ha majd valaki jelzi a hatosagnak, hogy az illeto elhunyt, akkor talan kiveszik belole.

  • Most olvastam ezt a bejegyzést. A DMR regisztrációs adatbázisból kérésemre törölte a HA1KF hívójelet és a hozzá tartozó azonosítót a magyarországi DMR adminisztrátor DK6LA. 73 de Lajos.

 6. Szevasztok! Köszi az oldalt. HG6IRH Zsolti Kettő éve SILENT KEY. 🙁 Családtag volt, én beszéltem rá hogy legyen rádióamatőr. Úgy vizsgázott le. Sajnos a mobil kondíciómat nem tudta átvenni az lett volna az otthoni RH állomása. R.I.P 73

  • HG6IRH Zsolti a kollégám volt. Sokat tanultam tőle. Az ő hatása is közrejátszott abban, hogy végre amatőr legyek.
   R. I. P. 73

  • Petrik László János Hungary 2310 Szigetszentmiklós Tamási Áron 689-2/2020 HA5HAW egyéni General CEPT Novice 2020.02.10 2025.01.31

   Látom csak sikerült!

 7. Lejárt a hívójelem, törölve lettem. Két hónap múlva /április/ újra érvényes, de vissza már nem kerültem. Üdv. HA8YA

  • Aki az NMHH-nál aktuálisan a listában benne van, az itt is látható, de a Hatóságnál bizonyos idő eltelik, míg az a kiadott listában is látszik, de általánosan elmondható 14 nap a minimum.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .