Könyvtár

Military könyvek tára

Mint fentebb is utaltunk rá, a HA5KDR csapata fontosnak tartja a közösségi szellemet, annak jó értelemben vett ápolását. Hitünk szerint ezt kívánja szolgálni az alábbi, nem hagyományos (Azaz sem kölcsönzéssel, sem árúsítással nem foglalkozó!) könyvtár, amely a tagtársak otthoni kollekcióját szedi rendbe. A szkennelési munka lassan halad, így számos kiadvány még nem érhető el teljes egészében. Ha olyan könyvre van szükséged, amely még nincs digitalizálva, akkor néhány (legfeljebb egy-öt, sürgős esetben tíz), számodra fontos oldalt ingyenesen vagy csekély díj ellenében szívesen lefénymásolunk és a Magyar Posta díjszabása szerint elküldünk Neked. (Ennél több, illetve egész fejezetek, könyvek soron kívüli copyzásával/szeknnelésével idő hiányában nem tudunk, így nem is kívánunk foglalkozni.) Azaz ha még földolgozatlan könyvben található adatra vágysz, akkor két út áll előtted.

1., kivárod a munka végét – amely a „sorban állás” függvényében akár két-három esztendő is lehet

2., megelégszel az említett néhány, számodra fontos oldal másolatával.

Egyes anyagok ingyenesek, másokért csekély térítési díjat kell fizetni a földolgozónak. A tételes listákat a nevek utáni linkre kattanva érheted el.

Pfaff László (katt)
HA5CBM Miklós (katt)

Ami már beszkennelve elérhető: (katt)

Ismét és nyomatékkal közöljük: nem adunk el- és kölcsön könyvet senkinek – kérünk, ez irányú kéréseidet ne is továbbítsd felénk. Megértjük, ha ezt esetleg sérelmesnek/bosszantónak találod, de ettől még álláspontunk nem változik.

 1. Kedves László!

  A válasz egyszerű: sehogy. Ez nem is cél – s akkor sem lenne az, ha az összes dokumentáció be lenne szkennelve.
  Javaslom, olvassa el újra a bevezetőt, s az alapján fogalmazza meg kérését.

  Baráti 73!

  HA5CBM
  Miklós

 2. Üdvözletem!

  Nem éppen rádiós téma de összefügg. Sikerült hozzájutnom egy AD-10-T/230-M típusú áramfejlesztőhöz. Sajnos a “szaki” aki korábban üzemeltette már nem taníthat meg a használatára, ezért keresek valami leírást vagy kezelési utasítást a gépezethez. Illetve a benne lévő 4Cs8,5/11-es motorhoz.
  Előre is köszönöm

 3. Üdv. Ha érdekel valakit, NYUGATI rádiók dokumentációja, PRC-351/2, VRM5080, RACAL BCC70, illetve rv 13-13 (olasz?) ügyben tudok segíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .