Gerecse

Cím: Gerecse-tető, Antenna Hungária toronyhoz tartozó állomás.

Figyelem: a TV Torony nem kilátó! Utóbbi a telek mellett futó köves-murvás erdei úton, nagyjából 1.200 méter gyaloglás után közelíthető meg. Fontos megjegyezni, a geodéziai torony sajnos eléggé rossz állapotban van, így leküzdése nagy körültekintést igényel!
QTH lokátor: JN97FQ92ef


Nagyobb térkép

Adóengedélyek

A gerecsei versenyállomásra kértünk két engedélyt, a HG2T-t szigorúan a versenyekhez, a HA2KDR-t pedig az általános forgalmazáshoz.

Megközelítés

Bajna után a 90 fokos kanyarban balra, Pusztamarót irányába kell letérni az aszfaltozott útról. Pusztamaróton keresztülhaladva előbb-utóbb a Vízválasztóhoz érünk, ahol az aszfaltozott út egyenesen menne tovább, balra földút, de mindkét irányt sorompók zárják le. Itt balra kell menni. A Vízválasztónál hagyhatjuk az autót, ez a parkoló, idáig sorompókulcsok nélkül is el lehet jutni. Gyalog az országos kék túra (kék csík) majd a kék háromszög jelű túristaútvonalat követve lehet feljutni az állomáshoz. Ha van kulcsunk a sorompókhoz, akkor természetesen autóval is meg lehet közelíteni a helyszínt a térképen jelzett fekete csíkot követve.

  1. Visszajelzés: Military Weekend 2015 | ha5kdr.hu – Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .