Így kezeld az R-142-es állomásodat

HA5TBN Dani folytatta a vastelepről papírhulladék árban beszerzett dokumentációk szkennelését. A szokott színvonalú dézsavű/PDF átfordításért ismét HA2TO Árpinak tartozunk nagy köszönettel.

Tud mesélni. Tényleg. (R-142)

Pár napja immár tudjuk, hogyan kommutáljuk a Magyar Honvédség rendszeréből ezekben az időkben kikerülő R-142-es állomást. Most pedig újabb két kötettel gyarapodott a HA5KDR military könyvtárának szekciója – lévén HA5TBN Dani beszkennelte – HA2TO Árpi pedig köszönettel lefordította – a két kötetes műszaki leírást is. (A vágyott anyag ezúttal is a hivatkozott lap végén lelhető föl.)

Aki anno tavaly nyáron járt Jászapátiban tudja, mi mennyiségű, sokak által vágyott anyaghoz juthatott hozzá az egyszeri amatőr. Ugyanakkor fontos megjegyezni, ezek leírásai már általában tönkrementek, mire odaért a köz’. A HA5KDR csapata a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megossza a tagjai birtokában lévő tudást. A munka (értsd alatta most: szkennelés) folyamatosan halad, még annak ellenére, hogy azért ez egy eléggé időigényes folyamat. Amint viszont elkészül egy-egy új dokumentum – mint most is, úgy a jövőben dettó – megosztjuk.

Zárásnak pedig két kérés: ne csinálj belőle üzletet, illetve ha máshol megosztod, tedd mellé, ki szkennelte be. Ez a becsület minimuma.

73!

a HA5KDR kollektívája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .