A gyűjtő (digitális) polca – az R-1250 leírása

Szokás mondogatni, a gyűjtő egyik mutatója a könyvtárának a nagysága. E kitételen persze lehetne vitatkozni, de mi most mégsem a polémia irányába óhajtunk elkanyarodni…

Egy szépen megmaradt rádió (A fotó a radiomuseum.hu oldalról származik)

Újfent hálás szívvel köszönjük HA2TO Árpádnak a pdf formátumba történt konvertálás terén nyújtott gyors és szakszerű segítségét!

Van ugye a rendes polc, ahová az ember elhelyezi a fizikai valóságukban létező könyveit. Aztán van a digitális polc, ahová szintén kiadványok kerülnek – csak ide nem a papírformába, hanem egyesekbe és nullákba szedett kiadványok (tárolók) sorolnak. Mivel honlapunk kevéssé a sporthorgászoknak, sokkal inkább az amateur hobbistáknak szól érthető, ha az itt publikálásra kerülő könyvek sem a csalizás mibenlétét, hanem  – mondjuk – valamelyik military lomhalom kezelését tárgyalják. Szomorú, de igaz, mivel korunkra jelentősen megfogytak az eredeti leírások, örülni kell mindennek – még akkor is, ha az adott anyag csak digitálisan érhető el. A HA5KDR nagy súlyt fektet az ápoltak istápolására – az alábbi információt is ennek jegyében tesszük elérhetővé.

És akkor a könyv: R1250-1

Jó olvasást és használatot kíván a

HA5KDR

csapata!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .