“Vészhelyzet” négy méteren

Többször is írtunk már egyik kedvenc oldalunkról, a 70mhz.org digitális kikötőről. Jelen állás szerint úgy tűnik, e történet sajnos véget ér…

Szomorú hírt tett közzé a minap GM4AFF Stewart. Mint írja, a tárhely jelentős pénzbe kerül, s egyedül már nem képes vállalni a felvetődő költségeket. Ha nem akad új rendszergazda, aki átvegye az üzemeltetést, akkor a digitális kikötő 2021. január 23-án bezár. A munkában továbbra is lehet számítani OZ2M segítségére, de az egész terhet ő sem képes egyedül elvinni a vállán.

A veszteségért kár lenne, még akkor is, ha a szájt idén tavasz, azaz a koronavírus járvány kiteljesedése óta lényegesen kisebb aktivitást mutat, mint korábban. A fórumon rengeteg az értékes és értékes bejegyzés valamint izgalmas link, melyet ismét összeszedni a lehetetlenséggel határos. Azaz kár lenne értük.

Csak reménykedni tudunk abban, hogy találtatik olyan, angolul kiválóan tudó önkéntes, aki pénztárcáját megnyitva elvállalja a rendszergazdai feladatokat.

73!

HA5CBM

Miklós

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .