Galyatető

Mint már több helyen is szóba került, mi is szomorúan számolunk be a témáról. Sajnos nem maradhatnak tovább fent a berendezéseink jelentős anyagi ellenszolgáltatás nélkül az AH tornyain. Nincs lehetőségünk és módunk a kirót anyagi terheket vállalni, ezért több helyen is bontásra kerülnek a berendezéseink. Első ilyen állomás Galyatető, május 9.-én, ahol a rádióklub által üzemeltetett berendezések a DMR átjátszó, illetve a Hamnet Access Point kerül bontásra. Tudjuk, hogy a DMR átjátszó nem üzemelt a legtökéletesebben, ezt több fórumon is, többen is hangoztatták és mivel ez egy összefogásból megvásárolt átjátszó, ez sérelmezésre is került. Tisztelettel kérünk ezért elnézést, de sajnos mivel a tárgyalások folyamatban voltak, a műszaki probléma elhárítására ezek után szerettünk volna időt fordítani. Mivel ez az átjátszó a fent leírt módon került kivitelezésre, ezért igyekszünk neki alternatív megoldást találni, ha lezajlottak a bontási munkálatok.

  1. Itt az idő, most… Támogatjuk adónk 1% ával a RPT fenntartó rádióklubot. Még pénzbe sem kerül, csak egy kicsi adminisztráció, pár sor kitöltése! 73! Laci HA3TBL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .