F-2000 újratöltve – itt a “polgári” magyar nyelvű leírás!

HA5TBN Dani újabb gyöngyszemet osztott meg velünk – s kik vagyunk mi, hogy az információn ücsörögjünk? Nosza, hát mutassuk meg az amateurtársaknak. A végére kaptok egy szép garancialevelet is. Utóbbi azért hasznos, mert tudjuk, léteznek olyan ápolttársak, akik “ennyire” is szeretnek ügyelni a részletekre, azaz az autentikus megjelenésre.

Egy szép masinéria az internetről…

Mint azt a statisztikáink mutatják, a minapi, HA5TBN segítségével készült írás igen szép sikert ért el – ami annyit tesz, hogy az amateurtársak szépen töltögették lefelé a Dani által megosztott fájlokat. Klubtársunk nem volt rest, s a közelmúltban újabb adagot küldött a szkennerbe – reméljünk, mindannyiunk nagy örömére. 🙂

Lássuk tehát, mi került mostanság a tarsolyba?

1., F2000_kez_konyv

2., F2000 test_0001

3., F2000 garantie

Mivel itt vannak ugye a hosszúúúúú, téli esték, érdemes ezt a polgári leírást is alaposan átböngészni. Hiszen az ember lánya-fia soha nem tudhatja, mikor esik a nyakába egy F-2000-es távgépíró. S ha mindezek mellé akad garancialevelünk is, akkor akár Erfurtban is fel tudunk “szólamlani” a hibás gépünk javíttatása érdekében. 🙂

S ha már témánál vagyunk, ajánljuk szeretettel az ápolttársak figyelmébe ezt a remek oldalt.

Mára ennyi, de tekintve a leírás oldalszámát, ezzel a három csekélységgel talán kihúzzátok a következő cikkig. 🙂

73!

HA5TBN Dani

és

HA5CBM Miklós

Military Szakosztály

  1. Na, ezek az igazán jó olvasmányok, nem a digitális…

    Más.

    Valahogy teljesen lehanyatlott a kezdeti 60m-s aktivitás. Én nem vagyok sem illetékes, sem alkalmas arra, hogy tanulmányt készítsek róla. Valahogy , a sáv legalizálásával, az RKSz is lehanyatlott. (sri)
    Én minden hétvégén -szombat,- vasárnap- figyelem a sávot, de össszesen 3 hazai állomást naplóztam. A labancok, és más nyugatiak viszont k… aktívak.
    Javaslatom: cw – 5353 KC, ssb – 5363 KC (kHz).
    Én továbbra is fogok figyelni!
    73, dodi, HA0LR

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .