Idén is lesz Military Weekend!

A HA5KDR idén is megtartja szokásos Military Weekendjét a Gerecse tetején lévő versenyállomásán….

S1170046

Életkép egy korábbi eseményről… 🙂

…ahol a tőlünk már megszokott szeretettel látunk minden érdeklődőt. Az eseményen részt vesz a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár egy R-142-es híradó autóval, s várhatóan az MH 54. Veszprém Radarezredtől is érkeznek honvédek.

Külön köszönjük a természetvédelmi hatóság rendkívül pozitív hozzáállását és gyors ügyintézését valamint az Antenna Hungária Zrt. ismételt engedélyét.

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy a korábbi esztendők gyakorlatának megfelelően a jelzett erdei utakat semmiképpen ne hagyják el, s ne szemeteljenek a fák alá.

Az út sajnos rendkívül rossz állapotú, így azt javasoljuk a gépkocsival érkezőknek, hogy Pusztamaróton vagy a Vízválasztónál hagyják ott autóikat – s onnét (esetlegesen) vegyék igénybe terepjárós szállításunkat. (Aki ilyenre vágyik, kérjük egy kannában hozzon magával négy-öt liter benzint.) Ivóvizet mindenki a maga szükségletei szerint tegyen el. Elhelyezés sátrakban és rendkívül korlátozott számban a házban. Az ebéd közös, a szokott módon és feltételekkel mi főzünk. A figyelő frekvenciák: DMR országos hálózat, a gerecsei UHF FM átjátszó, S22 valamint a mobilsáv. 🙂

A pontos létszám okán örömmel vesszük, ha a ha5kdr@ha5kdr.hu címre dobsz egy levelet az érkezési szándékodról, a hozott emberek számáról és az itt tartózkodást is tól-ig megadod.

Az esemény időpontja: tábornyitás augusztus 2-a csütörtökön, kapuzárás 5-e vasárnap.

Programterv: rádiózás, beszélgetés, kirándulás a jelzett ösvényeken, igény esetén Tardoson a rádiómúzeum felkeresése. Este szalonnasütés.

Gyere el idén is, s érezd jól magad a többi amateurtárs körében!

 

Baráti 73!

 

a HA5KDR kollektívája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .