Levelet hozott a posta

Mindig nagy izgalommal várom azt a pillanatot amikor megérkezek az Őzike utca 37. számhoz és kinyitom a postaládát. Általában üres, olykor van benne néhány hirdetési cetli, havonta egyszer QST újság is található de levél az igen ritka. Ezért is bontottam ki gyorsan és kíváncsi voltam hogy HA7GZ Zoli a feladó vajon mit küldött nekünk illetve nekem mert ugye a levél címzettjeként a Novák Tibor is szerepel. Zoli a gödi, tehát mondhatnánk hetes körzetbeli qth-járól küldte a levelet. Igen itt mindig bejönnek azok a régi szép idők amikor még valakinek a hívójeléből kapásból tudni lehetett, hogy honnan rádiózik. Sőt már a levélen a bélyeg se a régi hiszen nincs "forintosítva", az állandó áremelések miatt már csak az kerül rá, hogy belföld vagyis HA - HG.   WP_20170208_18_42_58_Pro by I(con A levél tartalma egy a minimalista koncepcióban készült papír alapú qsl lap, melyen a múlt év végén december 25.-én létesített első összeköttetésünk adatai olvashatók. Nyomban meg is néztem a honlapunkon is elérhető MNHH által vezetett hívójelkönyvben Zoli adatait és lám valóban megtalálható: 7gz hívójelkönyvben by I(con ha7gz hívójelkönyvben Ha7gz Zoli a 2016. évi tavaszi vizsgafelkészítőre járt hozzánk s a tanfolyam után sikeres Novice vizsgát tett és 5 évre megkapta az engedélyt a ha7gz hívójelnek a használatára. WP_20170208_18_43_42_Pro by I(con Nem utolsó sorban a keresőrobotok kedvéért de a qsl lap hátoldalán küldött üzenetet is ide leírom, hátha valaki ez alapján talál rá a soron következő vizsgafelkészítő tanfolyamunkra.

Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni a Rádióamatőr felkészítő tanfolyamon nyújtott kitartó segítséged. Érdekes és értékes oktatási anyagot sikerült "átadnod", így eredményes rádióamatőr vizsgát tettem!

Üdv: Gergely Zoltán HA7GZ 2017.01. 29.


HA7GZ to HG5CUT qsl lap HA7GZ Zoli operátor köszönő qsl lapja a Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub 2016. évi rádióamatőr felkészítő tanfolyamáért. Köszönöm Zoli a qsl lapot és vele együtt azt is, hogy nem felejtetted el hogy hol kezdted te is az amatőrködés alapjait elsajátítani. Sikeres rádióamatőr tevékenységet kívánok magam és a klub nevében, hajrá!

Az oldalt írta és szerkesztette: I(con

A képeket készítette: I(con

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .