HG5CUT Novák Tibor

 

Név: Novák Tibor
Nick név: Sasadi Tibi, I(con, Borbély Pista
Hívójel: HG5CUT
QTH: JN97ML XI. kerület Sasad
Telefon: harmincas 603-2248
1965-ben születtem Budapesten. Rádiós érdeklődésem már 13 éves korban detektoros vevő és egyszerűbb áramkörök építésével kezdődött. Iskolai tanulmányaim során villanyszerelés, mechanikai műszerész, rádió tv műszerész szakmákat tanultam, valamint érettségiztem. Munkahelyeim között volt BHV, VIZGÉP, BHG, MH, GELKA, magánvállalkozó, KEKKH, BITEL, NISZ, Antenna Hungária.

1992-ben egyik kollégám “unszolására” letettem a rádióamatőr vizsgát. Tag voltam MOM rádióklubban, majd a megalakulása után “átigazoltam” a Kolos rádióklubba, melynek közösségi életében tevékenyen részt vettem. 1998-ban több volt KRK-s klubtaggal megalakítottuk a Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klubot, melynek a kezdetek óta az elnöke vagyok.

Első rádióamatőr vizsgám URH-A volt, majd néhány év múlva URH-B vizsgát is letettem. Az új rádióamatőr törvény szerint így HAREC fokozattal rendelkezem.

1998- 2016 –  Tizennyolc év, sok idő. 2017 most már elég volt!

Mottó:
Sokszor bántó vagyok? Meglehet. De inkább legyek őszinte, mint egy kedves álszent… Lehet, hogy sokszor durva és sértő amit mondok, de az mindig jobb, mint egy behízelgő hazugság… Ezért kevés, de igaz barát van mellettem, de mindig jobb, mint sem sok birka mögöttem… Aki fontos az tudja, hogy milyen vagyok, a többi meg (nagyon) nem számít!

Rádióamatőrködés(?), én ezt nagyon bírom sőt imádom. Azt látom az életben, hogy erre sok ember képtelen. és amikor megvalósítunk (másnak nem szokványos) álmokat, utálnak, irigyelnek érte vagy ki is rekesztenek… Sebaj, attól még megyünk előre…

Annyi minden mást csinálhatnánk itt,  Szerethetnénk is, ha volna még akit

Én kimondom, talán megoldom, vagy széttép.

— Ez így elég jó nekem —

  1. Visszajelzés: Levelet hozott a posta | ha5kdr.hu – Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub

  2. A hg5cut “mottóhoz”:
    Én azt gondolom, hogy inkább te magad vagy a “birka”,
    egy tehetségtelen, sértődött, kudarcemberke irománya
    a fenti szokásos netes kinyilatkozás, semmi több.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.