Military Weekend 2020

Idén is megrendezésre kerül a Military Weekend Gerecsén, miután beszereztük az összes szükséges engedélyt.. A rendezvény, mint az elmúlt esztendőben is, regisztráció köteles! Regisztrálni e-mailben tudsz, melyik napon érkezel és melyik napon távozol. A regisztráció sikeréről visszajelzést kapsz. Mindenkit szeretettel és nagy örömmel vár a HA5KDR csapata.

A HA5KDR Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub július 30-a és augusztus 2-a között megtartja szokásos Military Weekend-jét. Helyszín a jól bevált Gerecse-tető, a HA5KDR versenyállomása.

Külön köszönjük a természetvédelmi hatóság rendkívül pozitív hozzáállását és gyors ügyintézését, valamint az Antenna Hungária Zrt. ismételt engedélyét.

Elhelyezés sátrakban és rendkívül korlátozott számban a házban. Az ebéd közös, a szokott módon és feltételekkel mi főzünk. Ivóvizet hozni kell, mindenki saját igénye szerint, ugyanakkor fürdési lehetőséget biztosítunk. Az eseményen részt vesz a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár egy R-142-es híradó autóval   Javasolt meleg ruhát is eltenni a hátizsákba, hiszen mégsem az Alföldön, hanem egy 633 méter magas hegy tetején lesz a szállásunk.

Tábornyitás: csütörtök 10.00
Táborzárás: vasárnap 18.00

Az út sajnos rendkívül rossz állapotú, így azt javasoljuk a gépkocsival érkezőknek, hogy Pusztamaróton vagy a Vízválasztónál hagyják ott autóikat – s onnét (esetlegesen) vegyék igénybe terepjárós szállításunkat. (Aki ilyenre vágyik, kérjük egy kannában hozzon magával négy-öt liter benzint.)

Gyere el idén is, s érezd jól magad!

HA5KDR rádióklub



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .