Látogatás a győri rakétásoknál

Szerda délután Győrben a MAGYAR HONVÉDSÉG 12. ARRABONA LÉGVÉDELMI RAKÉTAEZRED-nél tettünk látogatást. A menetrend Könczöl alezredes úr ezred bemutató tájékoztatójával kezdődtt, majd az érdeklődő kérdéseinket követően megnéztük a katonák irodáit, elhelyezési körleteit. A program az alakulótéren folytatódott, ahol a kiállított technikai eszközök mellett felsorakozott kezelőállomány részletes ismertetőt tartott a kezelésükben lévő haditechnikai eszközökről, azok felépítésére, működésére és kezelésére vonatkozóan. Az ezred látogatás számunkra a csapatmúzeum megtekintésével ért véget.

“HA5KDR Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub az 1998-as megalakulása óta elkötelezett a honvédelem ügye iránt. Tagjai 2001 óta rendszeres résztvevői a különböző alakulatok szakmai- és családi napjainak. A szervezet tartja fent a Magyar Honvédség egyetlen alakulatnál működő rádióklubját Szentendrén, az Altiszti Akadémián. Katonai és polgári hívójeleikkel az éterben is folyamatosan öregbítik a Magyar Honvédség hírnevét.”
6

7 8 9

A hátrelévő szabadidőnket Győr belvárosának egyik legjobb cukrászdájának és lángososának felkeresésével zártuk. 

[Not a valid template]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .