Nulladik nap…

Nagy örömmel jelentjük, elkezdődött a 2017-es Military Weekend! Négyen vagyunk, HA7PTY Pityesz, HA7EO Attesz, HA8ADI Ádám és HA5CBM Miklós. Az ebédünket innét is köszönjük HA5IKS Pisti Társának, Verának! A Gaz-ban kicseréltük az akkumulátort, így talán nem lesz akadálya a pöcc-röff üzemmódnak.

A rádió S22-őn (gyengébbek kedvéért V44) folyton be van kapcsolva… 🙂

Sokat még nem tudunk írni, de azt bátran kijelenthetjük, mindenkit szeretettel várunk! Figyelem, az utóbbi kijelentés nem holmi üres szó, mert aki ismer minket, az pontosan tudja, hogy mi valóban az összes látogatónak örülünk. A katonai rádiósok éves találkozója ugyanis jeles esemény, amelyet tizenhét éve a Magyar Honvédség is fontosnak tart megtisztelni jelenlétével. Egyebek mellett itt is kiemelt hálánkat tolmácsoljuk a Budapest Helyőrség Dandárnál szolgáló parancsnokoknak és Benkő Tibor vezérezredesnek, a Honvéd Vezérkar főnökének azért, hogy idén is itt lehet az R-142-es híradóautó, rengeteg ápolttársunk álmainak netovábbja.

Az RH cájg csak arra vár, hogy Veled összeköttetésbe jöjjön! 🙂

Készül az ebéd. Vera Kedves, tele pocakkal küldünk Neked hálát a patika alapokért!

A találkozó tehát elkezdődött. Ha úgy véled, hogy el szeretnél jönni, ne fogd vissza magad. Az országos DMR hálózaton és S22-őn meglelsz minket.

Pöcc-röff… 🙂

Előre szólunk, igyekszünk minden nap valami szépet írni ide. Azaz ha kíváncsi vagy ránk, nézz vissza bátran.

Baráti 73!

A HA5KDR kollektívája

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .