1% 2015-ben is

Az adóbevallási időszakhoz közeledve, a múlt évben klubunk részére felajánlott 1%-ot ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni! Igyekszünk minden évben a rádióamatőr társadalom fejlődését elősegítő lépéseket megvalósítani, melynek jó alapja ezen lehetőség! A terveink között idén is rengeteg ötlet szerepel, éljünk ezzel a lehetőséggel, minden felajánlást szívesen fogadunk az alábbi adószámra: 18096370-1-43, melyet előre köszönünk Neked! A nyilatkozatot legegyszerűbben az ÁNYK (AbevJava) programmal adhatod le, a 14EGYSZA nyomtatvány telepítésével és kitöltésével (ügyfélkapu elérés kell az egész procedúrához).1 szazalek 2015

Mielőtt kitöltöd az 1% nyilatkozatot, itt tájékozódhatsz, hogy jogosult-e a kedvezményezett a támogatás fogadására!  Figyelem: A felajánlás kiutalásának feltétele az is, hogy a kedvezményezett a kiutalás időpontjában is megfeleljen a kedvezményezetti feltételeknek és rendelkezzen érvényes regisztrációval. A felajánlásokból való részesedésből
határozattal kizárt kedvezményezettek a kizárás évében nem jogosultak az szja 1%-os felajánlásokra, és a regisztrációs listában sem szerepelhetnek.

További tájékoztatást itt olvashatunk az szja 1%-os eljárás 2014. évi változásairól

Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub

Adószámunk: 18096370-1-43

Baráti üdvözlettel:    HA5KDR csapata

  1. lutherarao:Free Energy is real and it’s here but the coverup is stonrg, if u r interested in a REAL free energy magnet motorjust go to LT-MAGNET-MOTORdotCOM and download the blueprints ,it’s probably the ONLY working magnetmotor out there. Join the free energy revolution!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .