Erős hit, erős akarat.

Idén november 14. 15.-én második alkalommal rendezték meg az Alakulat Napját Szentendrén az Altiszti Akadémián.

A MagyaOLYMPUS DIGITAL CAMERAr Honvédség Altiszti Akadémia Parancsnoka a Magyar Honvédéség Altiszti Akadémia csapatünnepe, megalakulásának napja – november 15. alkalmából – az alakulat szakmai életének gazdagítása érdekében kifejtett példaértékű tevékenysége elismeréseként sorszámozott parancsnoki érmet adományoz – 82 – Lázin Miklós úrnak a Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub titkárának. További tevékenységéhez sok sikert kívánok!

Szentendre, 2013. november 14.                Horváth Gábor dandártábornok   parancsnok

Rádióklubunk és az Altiszti Akadémia szorosabb együttműködése másfél éves múltra tekint vissza. Manapság honvédségi intézményekben igen ritkaság számba megy egy működő rádióklub. Nem is kell sokáig gondolkodni hogy összeszámoljuk a hazánkban jelenleg aktívan tevékenykedő klubokat, s főleg azokat nem amik valamilyen szoros kötődésben vannak a Magyar Honvédséggel.

 

  1. Gratulálok, igazi hiradó csak akkor lesz valaki, ha bátran ki tud lépni a nemzetközi porondra bárkivel meg tudja magát értetni minden frekvencián és üzemmódban. üdv HA2NW. LACI OP.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .