Elismerések átadása a Honvédelmi Minisztériumban.

Hende Csaba honvédelmi miniszter az október 23-a alkalmából kitüntetettek körébenAz október 23-a alkalmából elismerésben részesültek számára Hende Csaba honvédelmi miniszter december 16-án, hétfőn, emléktárgyat és emléklapot adott át a minisztérium Balaton utcai objektumában.

lázinA rendezvényen Hende Csaba Lázin Miklós András újságírónak a honvédelem érdekében kifejtett tevékenységét emléktárggyal köszönte meg a honvédelmi miniszter. „Így szeretnénk meghálálni a hozzánk való barátságot, az érdeklődést és az elkötelezettséget, amit a honvédelem ügye érdekében mutatott” – mondta Hende Csaba.

Hende Csaba honvédelmi miniszter az október 23-a alkalmából kitüntetettek körébenNovák Tibor, a Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub elnöke – a honvédelem érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként – emléklapot vehetett át Hende Csabától. A tárcavezető hangsúlyozta: a klubbal való kapcsolattartás azért is nagyon fontos, mert a rádióamatőrök azt az ifjúságot készítik fel, akik remélhetőleg mind nagyobb számban választják a honvédséget, mint hivatást. Így, amit hobbiként elkezdtek gyakorolni, azt jó eséllyel szeretett hivatásukként, magyar honvédként teljesítik majd ki.

 forrás: Honvédelem.hu

Magyarország honvédelmi minisztere a társadalmi szervezetek és a nyugállományúak egyesületei javaslatára, a HM Társadalmi Véleményező Bizotts2013 október 23ág támogatásával, a nyugállományúak szervezetei, valamint a honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett áldozatos munkája elismeréseként nemzeti ünnepünk, 2013. október 23-a, alkalmából


Emléktárgyat adományoz
Lázin Miklós András    úrnak

Emléklapot adományoz
a Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub részére.

Forrás: oktober23.kormany.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .