Benne vagyunk a tévében!

Az Újbuda TV meglátogatta Őzike utcai bázisunkat. Mínusz 3 fok,  10 centi hó, ez a legalkalmasabb egy rádióamatőrökről szóló film készítéséhez. A beszélgetős részek természetesen bent készültek a fűtött adószobában és az oktatási helységben. Sőt még a kamerák lámpái is adtak némi kis pluszt a benti hőmérséklethez.

A klub kisebb-nagyobb történéseit mi is mindig megörökítjük, és a Youtube-ra folyamatosan felrakjuk, van is már ott szép kis gyűjteményünk. Viszont profi tévék (nem panaszkodunk) nem sűrűn látogatnak felénk.Silvius De amikor jönnek akkor viszont beleadunk mindent, s születnek is jó riportok. Ha lenne több órányi műsoridő, garantálom azt is megtudnánk tölteni rádióamatőr anyaggal. A stáb riportere Silvius, nálunk klubtag, ez amolyan hazai pálya előny volt számára. Rádióamatőrként valódi profi kérdéseket tett fel, amire mi “amatőr” válaszokat adtunk profi módon. OLYMPUS DIGITAL CAMERANagyon megy már nekünk ez a filmes dolog, szinte már követni se tudjuk magunkat éppen hol tartunk. De addig jó nekünk amíg vannak ötleteink, terveink, amíg merünk nagyokat álmodni.

Ez a kisfilm se született volna meg, ha nincs mögöttünk az a bizonyos 14 év. Az álmok mikből később valóság lett,  rengeteg munka s annak a gyümölcse, barát és annak ellensége, sok köszönet és még több irigység.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .