Telefonkarnevál by HA5IT Tamás

Mi kérünk elnézést a múltkori majd hét napos hallgatásért– s hogy tetszésetek újfent elnyerjük, keddi anyagunk után most ismét lebombázzuk az ápolttársakat némi – Karel Gott után szabadon – telefonkarnevállal. Igaz, esetünkben a magyarra ültetett szöveget nem Korda Gyuri bá’, hanem HA5IT Tamás adja elő. S mi tagadás, Tomi dörmögése nekünk jobban bejön mint a vásári hangulat, még akkor is, ha ott egy „lédiről” forog a szó.

Csak óvatosan, a hajtás után ugyanis sokkoló mennyiségű film következik. Ha lehet, az asszony/gyerek/szerető álljon készenlétben egy vízes kendővel és egy behűtött itallal! Külön felhívnánk a figyelmet a Tamástól már megszokott atrapp-példányokra (ezúttal elemekre), amelyek megszólalásig hasonlítanak az eredeti darabokra.

A 41 M felülről nézve – az eredeti leírás ismertetőjének első fotója

 

Ha kérdésed van, Tomit zaklasd, mert mi kevéssé értünk ezekhez a lomhalmokhoz. Esténként általában S22-n (pipifaxos amateurtársak kedvéért: V44) és 29,025 FM-en vagyunk elérhetőek.

 

Baráti 73!
HA5CBM Miklós

Military Szakosztály

  • Kedves Zoli!

   Igyekszünk, köszönjük a frappáns hasonlatot!
   Valahol ez is az “ápoltsághoz” tartozik, hiszen mi értelme lenne ezeket a remek darabokat a fiók mélyén rejtegetni?

   Üdvözlettel:
   Ádám
   Ha8ADI

  • Üdv.
   Ta 57 készülék telep méreteit szeretném megtudni.Esetleg tud bene segíteni valaki ?
   Egy másolatot szeretnék készíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .