Lássuk, mit rejt az R-20T

Műsoron kívüli adással jelentkezünk az R-20-ról. Magyarán ez azt jelenti, hogy a hajtás után szemlélhető videó nem a korábban ígért negyedik fejezetet takarja, hanem csak egy szimpla ráadás az ápoltaknak. (Persze nem csak nekik, hanem bárkinek, aki szereti a lomhalmokat.) A posztra szánt hat-hét perc nem sok – de egy könnyed vasárnapi szórakozásnak pont megteszi. Ha úgy határozol, hogy belevágsz a T tartalmának összegyűjtésébe, javasoljuk, mindenképpen kérj tanácsot HA5IT Tamástól. Minden túlzás nélkül állítható, ma idehaza Ő az egyetlen, aki teljes kiszerelésű pakkal bír – s ez olyannyira igaz, hogy sajnos a HM HIM-nek sincs ennyire tele a saját doboza…

Egy R-20T és egy R-20 (HA5IT)

Ha kérdésed van, bátran tedd fel.

 

Baráti 73!

 

HA5IT Tamás

HA5CBM Miklós

Military Szakosztály

 

 

 

 

 1. Kedves Miklós és Tamás, immár hetek(!!) óta R10-R20 lázban égek, annyira felelevenítettétek ennek a két rádiónak az emlékét. Nagy örömmel nézem és hallgatom a videókat, valamint a képeket.Elgondolkodom az adó oldalaik felélesztésében, ugyanis mindkét készülék “kiherélve” ért hozzám, tehát a bűnbeesést megakadályozandó…….az adó részeiket az előző tulajdonosaik lebénították.Hogy ez miben nyilvánul meg fizikailag, az a jövő titka. Fejleményekről beszámolok! Köszönet az óriási hiányt pótló anyagért.

 2. Szervusz, Kedves Zoli!

  Köszönjük a hozzászólásod!
  Nem titkolt célunk, hogy a mindenféle military ápoltak köreiben a jelenleginél lényegesen nagyobb presztízst vívjunk ki ezeknek a lomhalmoknak – így érthető, ha efféle anyagokat készítünk. 🙂
  A lázat pedig bátran engedd szabadjára! 🙂 Mind Tomi, mind jómagam örömmel támogatunk. Ha pedig szükséged van valamire, dobj egy villanylevelet, s ha tudunk, megfelelünk a kérdésedre!

  Baráti 73!

  HA5CBM
  Miklós
  Military Szakosztály

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .