Military Weekend 2015

A HA5KDR Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub július 30-a és augusztus 2-a között idén is megtartja szokásos Military Weekend-jét. Helyszín a jól bevált Gerecse-tető, a HA5KDR versenyállomása.mw 2015

Szállás sátorban, a reggeli és vacsora egyéni, az ebédeltetés térítés ellenében közös kondérból történik. (A korábbi esztendők tapasztalata alapján a kaja várható költsége 500-650 forint/nap/ember körül alakul.) Ivóvizet hozni kell, ugyanakkor fürdési lehetőséget biztosítunk. Részletes programot nem adunk, de ami biztos, sok kirándulást és autókázást tervezünk a Gaz-69-es terepjáróval. (Aki az utóbbira pályázik, kérjük hozzon támogatásként öt-tíz liter 98-as benzint.) Ugyancsak tervezzük, hogy igény esetén gyalog fölkeressük a tardosi rádiómúzeumot. Javasolt meleg ruhát is eltenni a hátizsákba, hiszen mégsem az Alföldön, hanem egy 633 méter magas hegy tetején lesz a szállásunk.

Tábornyitás: csütörtök 10.00
Táborzárás: vasárnap 18.00

Természetesen lehet egy nappal előbb is érkezni, de ha ilyen igényed van, kérlek keresd HA5CBM Miklóst.

mw 2015 02

A menüterv a következő:
csütörtök – gulyásleves, rántott hús és házi csiga Pusztamaróton (Aki tudja mi ez, már alig várja.)
péntek – lecsó by HA5CBM Miklós
szombat – meglepetés HA5CDM Attila tolmácsolásában
vasárnap – össznépi sütögetés, grillezés.

Alkoholt lehet hozni – de a fogyasztását csak mérsékelten javasoljuk! Katonai rádiók ellenben minden mennyiségben jöhetnek.

A Gerecse szigorú természetvédelmi oltalom alatt áll. A hegytetőre sorompókkal lezárt utak vezetnek. Javasolt megközelítés: Bajnán Bajót irányába kell fordulni, majd a település szélét (autószerelő és benzinkút jobb kézre) elhagyva 4,5 kilométer megtétele után érünk el egy (jobb) kilencven fokos kanyarhoz. Itt balra kanyarodunk, Pusztamarót felé. (Lesz Military Weekend tábla is) Az erdőben a köves úton kell haladni. A gyerektábor újabb 4,5 kilométerre van, innen még 1.600 méter a Vízválasztó. Itt két sorompó állja utunkat; nekünk balra kell(ene) menni, ha a sorompó nyitva van. Elméletileg nyitva lesz! A rendezvény innen még kb 3 kilométer, ami részben igen meredek és rossz minőségű út. Gerecse térkép  A bázis megközelítése az alábbi videón látható.

Kéretik az erdőben kulturáltan viselkedni.
Minden érdeklődőt nagy szeretettel látunk

A főszervezők nevében sok 73!
HG5CUT Tibor és HA5CBM Miklós

Képek a 2015. évi Military Weekendről:
[Not a valid template]

Képek az előző Military Weekend-ekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .