Beérett a gyümölcs – kijött Germuska Pál könyve!

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a közelmúltban megkeresett bennünket Germuska Pál, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum Hadtörténet0410-3i Kutató Osztályának munkatársa. A fiatalember tavaly november elején zárta le „A magyar középgépipar – Hadiipar és haditechnikai termelés Magyarországon, 1945-80” című könyvét, amely az Argumentum Kiadó jóvoltából e hét végétől vásárolható meg a boltokban.

A műben sok szó esik a hazai katonai híradástechnikáról is – ám a szerző saját bevallása szerint ennél a résznél kisebb bajba került, lévén, nem tudott elegendő számú fényképet készíteni. Rádióklubunk tagjai szíves örömmel álltak a kutató rendelkezésére, s a szentendrei Altiszti Akadémián november 17-én Germuska Pál begyűjthette a szükséges fényrajzokat. 
Mint látható, a könyvet e hét pénteken, azaz április 10-én délelőtt tizenegy órakor mutatják be az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában. A műről természetesen részletesen beszámolunk.0410-1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .