Zello-t a népnek!

Már az ókori Rómában is tudták a tutit, vagyis kenyeret és cirkuszt a népnek. Mi sem találtunk fel semmi csodát csak a modern technikát is felhasználjuk a klubtagjaink és rajongók közti állandó kapcsolattartáshoz. 
Klubunk megalakulása óta arra törekedünk hogy minnél többen ismerjék meg a rádióamatőrködést. Mivel aki még nem rádióamatőr annak nincs lehetősége a rádióamatőr frekvenciákon forgalmazni és úgy találkozni velünk, erre már egy régi megoldásunk gyógyír ami abból áll hogy egy nyílt levelező listát üzemeltetünk ahova bárki regisztrálhat és ha igaz nagyon virtuálisan de a klubunk “tagja” lehet.

Néhány hete beindítottuk aZello channel HA5KDR_FANKLUB csoportot amin szintén találkozhatunk a rajongóinkkal. Nincs más teendőd mint az oldalon található Zello szoftvert a számítógépre vagy mobiltelefonra feltelepíteni, majd kérni a csatlakozást a HA5KDR_FANKLUB csoportba.

Ha további kérdésed van a témával kapcsolatban, a HA5KDR fórumán is felteheted a Zello topicban!

  1. Sziasztok KIsmadár a rádios nevem PMR-en szoktam forgalmazni mivel nem vagyok amatör Érdekel a rádióamatörség és szeretnék kialakitani egy baráti kapcsolatot ezért szeretnék csatlakozni a csoporthoz Zelóval rendelkezek Elbirálásotok után ha kaphatnék beléptetési jelszót az nagy öröm lenne számomra Üdv: Tóh Gábor ( Kismadár ) Polgárdi

  2. Sziasztok. Légyszíves segítsetek vissza jutni a magyarok csatornára Zellon. Mivel letiltottak pedig nem volt előzménye hogy miért. Köszönöm a segítséget.

  3. Sziasztok kedves Zellosók!
    Azt szeretném kérni,hogy aki használ zellót és szeretne velem beszélgetni vagy egy jó kis közös beszélgetésre vágyik,az kérem hogy keresse föl ezt a csatornát: —>Ismerösök Barátok csatornája. Ugyanis barátokat keresek akik tudnak normálisan beszélgetni és szeretnek zellózni. Nevem Sas Radio1 így vagyok fenn a Zellon. Tehát aki szintén szeret barátokra lelni annak azt a csatornát ajánlom. Mindenkinek jó forgalmazást kivánok… Tisztelettel: Sas Radio1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .