Na ez már zsír!

Rt1304nMint köztudott, ezek a kádéeres fíúk ott vannak a toppon! Vagy fogalmazzunk úgy, ami inkább a valóságot tükrözi: a többiek hol vannak? Nem Szentendrén az Altiszti Akadémián az biztos, mert ott alig találkozunk rádióamatőrőkkel. A Rádiótechnika újság áprilisi számában megjelent cikk olvasása közben ritka érzés foghatja el az embert.

 

Nem dezsávű, mert amit a mai korban tapasztalunk ilyen közösségi terek nem sűrűn teremtődnek. Nekünk mint a kádéeres fiúknak ez az egész szentendrei történet az 1998-as eseményeket hozza vissza. akkor alakult meg a Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub. Ebben nagyon jók vagyunk, és mások miben jók? Rádióklubok megszüntetésében, szétverésében, széthordásában, privatizálásában abban igen jól állunk, de ettől csak kevesebben leszünk! Tessék itt a példa, lehet másnak is próbálkozni! A recept nagyon egyszerű, még mielőtt gondolná bárki is, nem titok, csak CSINÁLNI kell! Ennyi az egész.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .