Rádiótechnika kontra QST

Alapszabályunk 3.§. 16. pontja kimondja: Tagjai részére hazai és külföldi szakirodalmat és egyéb információkat szerez be.Rádiótechnika

No ezeket most jól “beszereztük”. A magyar rádióamatőr élet egyik információs lapját a Rádiótechnika újság előfizetésén már régóta gondolkoztunk. Múlt év decemberében az RT szerkesztőségénél a 2013-as év havi számait és az évkönyvet megrendeltük. Azóta minden hónap elején tüzetesen átvizsgáljuk a postaládánk tartalmát. A reklám szemetet azonnal iktatjuk a mellette levő kukába, a maradék kevés értéket mint pl leveleket és most már az RT újságokat pedig további hasznosításra közszemlére bocsájtjuk klubtagjaink részére.

Egyik morze oktatási napon ha4aa András behozta januári QST újságját. Lapozgatás közben pattant ki az az isteni szikra az agyunkból hogy ezt is rendeljük meg. Nosza rajta, teremtsünk egy kis Amerikát az Őzike utcába! Mint tudjuk Amerika messze van, de hála az internetnek a megfelelő www-t beírva máris a képernyőnkre varázsolhatjuk. Az ARLL honlapján néhány kérdés kitöltése után a bankkártyás fizetést választva már meg is rendeltük a QST újságot a következő egy évre. Ha nem vagy előfizetője az újságoknak de kíváncsi vagy a friss hírekre, akkor klubnapokon látogass el hozzánk és első kézből olvashatsz róluk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .