Don-kanyar

2012. június 16.

Tisztelt Rádióamatőr Barátunk!

Mielőtt elolvasod ezt a posztot, kérlek szánj pár percet az alábbi cikkre. Így megérted, pontosan miről szól expedíciónk.

Magyar Hírlap. Boris és Serge

A HA5KDR Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub csapata nagy lépésre szánta el magát, s úgy döntött, a hetven éves évforduló alkalmából megkísérel bejelentkezni a Don-folyó partjáról, egy olyan városból, amelyben 1942-43-ban elődeink is harcoltak. Liski a 2. Magyar hadsereg legdélibb védősávjában fekszik, ottani barátaink megengedték nekünk, hogy használjuk az állomásukat.
Folytatás

BURABU 2012. Csepel-sziget

Hétvégén BURABU !      A hagyományokhoz híven klubunk idén is jelenlétével emeli a rendezvény színvonalát. Igaz most nem tartunk sem bemutatókat sem kiállításokat most csak magunkat ” a la natur” visszük.
A program szerint előgardenpartyt szervezünk klubunk Oktatási Centrumában az  Őzike utcában. Ide már pénteken délelőtt felmegyünk és a kellemest a hasznossal vegyítve töltjük az időt. Délután 5-6 óra körül kerékpárokkal legurulunk a hegyről Csepelre a Hollandi útra. Tehát már péntek este bekapcsolódunk a BURABU vérkeringésébe. Szombat egész napra valami hasznos programot csak találunk magunknak, ha mást nem a büfénél biztosan megtalálhatóak leszünk. A vasárnapi zárást nagy valószínűséggel nem várjuk meg, majd szombaton este-éjszaka angolosan távozunk.

Tibor  hg5cut