HA5CBM Lázin Miklós

 

Név: Lázin Miklós András
Nick név: CéBéMiki
Hívójel: HA5CBM
QTH:

1., Zugló

2., Szentendre, Magyar Honvédség Altiszti Akadémia

3., valamint a legendás „hegy” JN97FQ, ASL 633

Itt vagyok elérhető

+36-208-28-14-03

lazin.miklos@magyarhirlap.hu

 

1969-ben születtem Budapesten, azon belül is Zuglóban. A rádiózás gyermekkorom óta  érdekel, a katonai vonala 1993-ban kezdett izgatni. Mint a HA5KDR titkára rendkívül sokat igyekszem ügyködni azért, hogy a „zöld” rádiókkal zajló étri munkát népszerüsítsem. E törekvésem részeként titkári állásomon túl szerkesztőként dolgozom hazánk legnagyobb gyűjtői oldalán, a roncskutatas.hu szájton is. A közösségi életet, annak fejlesztését roppant fontosnak ítélem, így ahol lehet és tehetem, gyámolítom és segítem, a hozzám forduló amateurtársakat.

Otthoni technikám lehetővé teszi, hogy adás oldalon 7 Mc/s-tól 2,35 Gc-s-ig bármilyen üzemmódban megjelenjek az éterben, míg a vételi tartomány 0,1 Kc/s-tól indul és kisebb megszakításokkal 2,4 Gc/s-ig terjed. Kimondottan közel állnak hozzám a digitális üzemmódok, de a legnagyobb kedvenc a Hellschreiber és az RTTY. Morzézni tudok, bár régen használtam.

 

A szentendrei laktanyából a HA9HAF9A és a HA7AA hívójelekkel üzemelek.

Ha úgy érzed, hogy valamiben a segítségedre lehetek, keress bátran!

Találkozzunk a sávokban!

73! és DX!

Miklós

 

  1. Visszajelzés: Rákóczi adó | Dunaújváros mesél

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .