Hivatalos közlemény

Tisztelt Látogatók, Kedves Barátaink!

Az elmúlt időszakban sajnos számos fél- és hamis, olykor gyakorta szándékosan ferdített információ jelent meg a HA5KDR Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klubbal kapcsolatban (HA5KDR BFRK). A klub vezetése ezekkel eddig szándékosan nem kívánt foglalkozni, mert világosan tudjuk, semmi olyasmit nem tettünk, ami ellen védekeznünk kellene. Ugyanakkor e “hírek” sorában a legutóbbi “adat” miatt mégis kénytelenek vagyunk megszólalni, hiszen ha hallgatunk, a lelkes de a klub belső ügyeit nem ismerő amatőröknek és érdeklődőknek könnyedén úgy tűnhet, hogy mi magunk is részesei vagyunk egy megtévesztésnek. A “hír” szerint ugyanis szervezetünk ingyenes rádióamatőr tanfolyamot hirdet az idei esztendő tavaszára – ám ez nem igaz, lévén erről az elnökség nem tud, így arról nem is dönthetett. Az információ megosztó HG5CUT (új hívójele HG5ICON) Novák Tibor e kérdésben magánakciót folytatott, melytől a HA5KDR BFRK vezetése ezúton is hivatalosan elhatárolódik. Egyben nyomatékkal ismételjük, HG5CUT (új hívójele HG5ICON) Novák Tibor a HA5KDR BFRK ügyeiben nem nyilatkozhat, annak nevében semmiféle fórumon nem járhat el, semmilyen dokumentumot nem írhat alá s adományokat vagy felajánlásokat sem gyűjthet.

Külön és nyomatékkal felhívjuk a figyelmet, hogy a ha5kdr@gmail.com címnek semmi köze nincs a HA5KDR BFRK-hoz – azaz a klub vezetése az ott áramló információkra nem lát rá, azokért semmiféle felelősséget nem vállal.

A HA5KDR BFRK nevében

HA7PTY
Száraz István
elnök

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .