Military Weekend 2014

military 2014 szöveg

Kedves Barátaink!

Idén ismét lesz Military Weekend, immár tizenharmadszor! A találkozó időpontja: 2014 július 31.- augusztus 1.-2.-3. Helyszín: Gerecse-tető, a HA5KDR versenyállomása.

A Magyar Honvédség egy R-142-es híradó gépkocsival és várhatóan négy katonával képviselteti magát a rendezvényen. Az ebédekről szerény térítés ellenében mi gondoskodunk, reggelit és vacsorát mindenki igyekezzék magának rendezni. A romlandó élelmiszerek, üdítő és szeszes italok tárolására hűtőszekrények, illetve tekintélyes méretű kamra áll rendelkezésre.

Szállás saját sátrakban, háló felszerelést mindenki hozzon magának (polifoam, takaró). Lehetőség van Pusztamaróton az ifjúsági táborban térítés ellenében faházakban aludni. Főzési és fürdési, tisztálkodási lehetőség helyben adott, ivóvizet ellenben mindenki annyit hozzon magának, amennyit elfogyaszt.

Military 2014

Aki tud, cipeljen magával katonai rádiót, de bármilyen más felszerelést is szívesen látunk, ami valamiképp köthető honvédségünkhöz.

Irányító frekvenciák:

  • 145.550 MHz FM
  • 70.475/144.700 MHz FM
  • 29.025 MHz FM.

Telefonos segítség:

  • Gerecse Hotline: 06/30-
  • HA5CBM Miklós 06/20-828-1403
  • HG5CUT Tibor 06/30-603-2248

Programok:

  • Csütörtök

Katonák érkezése, tábornyitás Délután kirándulás a környéken Közös szalonnasütés

  • Péntek

Délután túra Tardosra, a Rádiómúzeumba Este bográcsolás Éjjeli bátorságpróba rádiózással egybekötve

  • Szombat

Hivatalos megnyitó Délelőtt rádiózás Közös ebéd Kvízjáték Céllövészet Előadás Gerecse történetéből Kirándulás a Pisznicére, valamint föld alatti túra a Pisznice-barlangban (Lámpát mindenki maga visz!)

  • Vasárnap

Reggeli után búcsú a katonáktól Kirándulás Közös ebéd Táborzárás

Opciós lehetőségek:

Éjjeli túra a Gaz-69-el. Aki erre vágyik, támogassa meg az ügyet három-öt liter benzinnel. KRBK találkozó. Határtalan rádiózás, amíg a rádióhullámok terjednek. Szabadfoglalkozás, túrázás a környéken. Geocaching pont felkeresése (GCGLMP). Ha még nem aktiváltad, akkor ez is a Te barátod !

Military Weekend megközelítése:

A Gerecse szigorú természetvédelmi oltalom alatt áll. A hegytetőre sorompókkal lezárt utak vezetnek. Javasolt megközelítés: Bajnán Bajót irányába kell fordulni, majd a település szélét (autószerelő és benzinkút jobb kézre) elhagyva 4,5 kilométer megtétele után érünk el egy (jobb) kilencven fokos kanyarhoz. Itt balra kanyarodunk, Pusztamarót felé. (Lesz Military Weekend tábla is) Az erdőben a köves úton kell haladni. A gyerektábor újabb 4,5 kilométerre van, innen még 1.600 méter a Vízválasztó. Itt két sorompó állja utunkat; nekünk balra kell(ene) menni, ha a sorompó nyitva van. Elméletileg nyitva lesz! A rendezvény innen még kb 3 kilométer, ami részben igen meredek és rossz minőségű út. Gerecse térkép

Kéretik az erdőben kulturáltan viselkedni.

Mindenkit szeretettel várva: a Szervezők

73!

Képek az előző Military Weekend-ekről.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .