Új tagjaink

Rendben lezajlott a 2012 évi közgyűlésünk az újonnan birtokbavett Őzike utcai rádióállomásunkon. Szeretettel üdvözöljük a klubban új tagjainkat: HA5UA Lacit, HA7FM Michaelt, Andikát és (3 év után hivatalosan is) HA2NON Norbit.

Változások voltak a tisztségviselők között is, HG5OJG Gergőt HA5CBM Miki váltotta a titkári poszton, Gergő mint elnökségi tag vesz részt a klub további munkájában. A felügyelő bizottság élére HA5LC Péter került, tagjai HA7PC Karesz és HA2NON Norbi lettek. Szakosztályaink száma is megnövekedett, a változásokat a szakosztályok oldalon lehet megtekinteni.

Éves tagdíjunk 24000 forintra emelkedett, mivel már két állomást is fenn kell tartanunk (és rövidesen indul a harmadik állomásunk is). Továbbá bankot fogunk váltani, kérjük, hogy a régi, Banco Popolarés bankszámlánkra már ne utaljon senki semmit, amint megvan az új számlaszám, feltesszük az oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .