Gyertek az Őrségbe! Múzeumok Éjszakája – Apátistvánfalva, Határőr Emlékhely

Izgalmas, egész napos rendezvénnyel várja a látogatókat június 23-án szombaton a Határőr Emlékhely. Az őrségi Apátistvánfalván lévő páratlan gyűjtemény az országos Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz kapcsolódva ezúttal kibővített tárlattal jelentkezik. Az eseményen a Magyar Honvédség Veszprémi Radarezred katonái, a Határőr Hagyományőrzők Baráti Társasága és a HA5KDR Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub tagjai vesznek részt eredeti járművekkel, eszközökkel és egyenruhákban. A rendezők egyebek mellett korabeli gépjármű-bemutatókkal, fegyversimogatóval és két darab működő katonai rádióállomással várják az érdeklődő polgárokat. Fontos megjegyezni, a kiállítás interaktív, azaz a közszemlére bocsájtott tárgyakat nem csak nézegetni, hanem felügyelet mellett használni is lehet.

Két alkalmi hívójelünk a HG0BORDER és a HA1IROGATO

Aki esetleg 23-án szombaton már más elfoglaltságot célzott meg családjának, annak felhívjuk a figyelmét, hogy a tárlat berendezése 20-án szerdán kezdődik míg a bontás 24-én vasárnap délután lesz. Magyarán akkor sincs gond, ha valaki 21-én délután, esetleg 22-én reggel szeretne határőröket, katonai rádiókat és szép OT-s autókat szemlélni. Egy kérésünk van csupán, az extra igényt jelezzétek előre a +36-208-28-14-03-as telefonszámon. (A térerő hiánya ne legyen akadály, nyugodtan hagyjatok üzenetet, visszahívunk!)

Jöhetnek csoportok, magánosok, családok! Mindenkit szeretettel látunk Apátistvánfalván a Fő út 83. szám alatt található Határőr Emlékhelyen.

 

73!

 

HA5KDR

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .