2015 BUÉK AKTIVITÁS

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/12/2014
17:00 - 20:00

Location
Özike utcai klubhelység

Category(ies)


2015 BUÉK AKTIVITÁS KIÍRÁSA 

A MOM Rádióklub és a Jászsági Rádiósok Egyesületének szervezésében 2014. december 29. napján BUÉK Aktivitást rendezünk.

 Az Aktivitás kezdete helyi idő szerint 17 óra 00 perc.

Az Aktivitás üzemmódja kizárólag FM

Frekvenciák:

145.250-145.575MHz, kivéve 145.500MHz

 Egy hívójellel egy csatornán 20 perc tartózkodást tervezünk. Amennyiben a hívások nem férnek bele a 20 perces intervallumba, úgy néhány perccel meghosszabbíthatjuk az adott frekvencián történő forgalmazást. A frekvenciákon előre láthatólag 8 különböző hívójel lesz hallható.

 Az összeköttetéseknek minimálisan tartalmazni kell: mindkét állomás hívójelét, adott és vett riportot és hogy elhangozzon a BUÉK jókívánság.

 A csatornaváltások előtt bemondjuk, hogy melyik hívójelünk fog következni, azonban a csatornákat mindenkinek önállóan kell megkeresnie. Az Aktivitás utolsó összeköttetése után bemondjuk, hogy ez volt az utolsó QSO. Az eddigiektől eltérően az eredményhirdetés az aktivitást követően nem fog azonnal megtörténni. A jegyzett összeköttetések LOG-jainak kiértékelését követően fogunk tájékoztatást adni az eredményről. A teljesítő állomások listáját 2015. január 15-ig fogjuk feltölteni Egyesületünk honlapjára.

http://ha7klf.uw.hu/index.php

 Díjazás:

-A nyári díjkiosztón (Budapest vagy Jászberény, még nincs eldöntve) személyesen résztvevő amatőrök közül érmet és pezsgőt kap mindaz, aki teljesítette az összes rendezői hívójelet. Akinek még nincsen, Jász Diplomát is kap. Akinek van diplomája, de személyesen részt vesz a díjátadón, annak egy szép emléklap kerül átadásra.

 – A díjkiosztón kerül kisorsolásra az Aktivitás fődíja (amennyiben szponzort találunk). A fődíj sorsolására azok az amatőrök kerülnek be, akik személyesen megjelennek, és mind az összes rendező hívójellel érvényes összeköttetést létesítettek. Azok a szerencsések, akik az elmúlt években fődíjat nyertek, nem kerülnek fel a fődíj sorsolási listájára.

 Díjkiosztás: 2015. nyarán (a helyszín jelenleg egyeztetés alatt). FONTOS! Aki ezen a díjátadón személyesen nem jelenik meg, díjakat utólag senki részére nem küldünk el.

 73, DX!

 A Szervezők  MOM Rádióklub, Jászsági Rádiósok Egyesülete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .